Gorinchem heeft een mooie speelgoedwinkel erbij.

Gorinchem een echte speelgoedwinkel erbij.
Onder de franchise formule van Top 1 Toys hebben wij, Theo en Charlotte, een mooie grote speelgoedwinkel geopend.
De traditionele speelgoedwinkel met alles voor alle kinderen een grote winkel geopend, ca 460 m2 groot is het een echt speelparadijs voor iedereen geworden. Met Wiebox makelaar in huis en Koffie bij Lot aan de Kerk zijde is het gehele compleet. Kom je ook een kijkje nemen?

1. Even voorstellen..

Wij zijn Theo Boxelaar en Charlotte de Wied, ondernemers uit Gorinchem, waar we wonen én werken. We hebben een gezin van vier kinderen en het gemis van een speelgoedwinkel in Gorinchem was groot. Niet alleen bij ons, maar ook andere ouders en grootouders, zo merken wij in ons grote netwerk dat wij hebben in de stad.

Want waar moeten mensen nu naartoe om een cadeautje te kopen voor kinderfeestjes? Waar kopen opa’s en oma’s speelgoed voor hun kleinkinderen? Waar koop je een leuk cadeau voor die goede vriend of vriendin die een kind heeft gekregen? Gorinchem miste een echte speelgoedwinkel en het is onze missie om die samen met de Gorcumse inwoners aan Gorinchem terug te geven. Zo is de binnenstad van Gorinchem weer een klein beetje gezelliger gemaakt.

Top 1 Toys Gorinchem en Koffie bij Lot.

We willen het anders doen dan anderen en daarom hebben we onze passie voor de speelgoedwinkel gecombineerd met onze andere passie: goede koffie! Een bezoekje aan onze speelgoedwinkel wordt voor jong en oud een beleving. Terwijl de kinderen hun ogen uitkijken in onze Top1Toys, genieten (groot)ouders van een lekker kopje koffie met Multivlaai-gebak in onze koffiebar aan de achterzijde van het pand. Koffie Bij Lot. Twee vliegen in één klap dus!